02 Feb

ВИБРАТОРЪТ – НАЙ-ДОБРИЯТ ПРИЯТЕЛ НА СЪВРЕМЕННАТА ЖЕНА

През последните години темите свързани с вибратора вече не са табу. Този атрибут присъства в женските шкафчета на все повече жени. Те споделят с приятелките си за своя малък приятел и за това как работи той.

Хубавото при вибратора, е че може да бъде  изберан по Ваш вкус – дебелина, дължина, материал, екстри и цвят. В момента на пазара има вибратори с различни функционалности задоволяващи различни сексуални нужди. Вероятно, за да използвате някой от тях ще Ви трябва по-голямо упътване, от това на пералнята.  Наличието на тези екстри при вибраторите е продиктувано от тяхното търсене от потребителките на силните усещания.ВИБРАТОРЪТ - НАЙ-ДОБРИЯТ ПРИЯТЕЛ НА СЪВРЕМЕННАТА ЖЕНАЗащо е добре да имаме вибратор в нощното шкафче?

Вибраторът може да се нарече най-добрият приятел на жената. Той винаги е под ръка, никога не е изморен, а ако го избере според предпочитанията Ви, той всеки път може да Ви докарва върховни моменти. Само с една бърза смяна на батериите и той отново е готов за употреба.

Недостатък при вибраторите, е че няма къде да го поправите, ако се развали. Едва ли в някой сервиз ще са поправяли подобно нещо. Може би защото малцина са жените, които биха го занесли на поправка в сервиз, където поправят счупените кухненски уреди.

Въпреки многото екстри, които имат съвременните вибратори, те не могат да заменят присъствието на мъжа в живота н жените. Вибраторите не говорят, не правят комплименти, не прегръщат и не Ви носят закуска в леглото.

Related Posts

Leave A Comment

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud