10 Feb

Заради страха от самотата ли оставаме с неподходящия човек?

Всеки ден срещаме хора,  които не са щастливи в личен план. Това са нашите приятели, нашите колеги дори и  самите ние.  Привързаността към даден човек или страхът от самотата ни подтикват да търпим това? Вероятно отговорът се крие в двете в неща. Хората много трудно се избавят от вредните навици като тютюнопушене, алкохол и вредните връзки. Знаем, че трябва да променим този навик, но не го правим, не защото не можем, а защото не искаме.

Хората са нещастни, заради грешните избори, които правят. Страхуват се да останат сами, че ще отидат на празненство и 80% от хората ще бъдат с половинките си, страхуват се, че на Св. Валентин няма да има на кого да подарят валентинка.

Заради страха от самотата ли оставаме с неподходящия човекНе е толкова страшно да останете сами.

Има толкова много неща, които може да направите за себе си, за да бъдете щастливи.Започнете да инвестирате в себе си.

Това е най-добрата инвестиция, която човек може да направи. Обърнете внимание на външния си вид, започнете да спортувате, инвестирайте в знания, търсете контакти и възможност за реализация. Не ограничавайте светът си само до човека до Вас. Повярвайте, ако правите тези неща добре, ще бъдете много желани и самотата няма да Ви се струва толкова страшна.

В никакъв случай не подкрепяме идеята да останете сами, но понякога това е по-добрата алтернатива, пред това да останете с неподходящия човек с надеждата, че той ще се промени. За нещастие, хората не се променят толкова лесно. Или трябва да ги приемем с техните недостатъци или да ги напуснем. Промяната в човека понякога също не би довела до нищо добро, защото ние се влюбваме в даден човек, а после искаме да го променим, а след промяната той вече не е човека, в когото сме се влюбили.

Животът е прекрасен,

но твърде кратък и трябва да го изживяваме с правилните хора.

Да останеш с неправилният човек е в пъти по-страшно, от това да останеш сам.

Related Posts

Leave A Comment

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud