12 Feb

Денят на влюбените или денят на псевдо любовта

Наближава денят, в който всеки трябва да покаже привързаността си към любимия човек. За много хора това е обикновен ден, в който почти по задължение се налага да купят на половинката си букет цветя, подарък или да излязат на вечеря, за да докажат, че тя/той е любимият им човек.

Денят на влюбените или денят на псевдо любовтаНо това не е ли малко фалшиво, малко измислено от търговците, за да могат да си продадат стоките си и ваучерите за вечери в ресторантите? Не изглежда ли пресилено само един ден в годината да покажеш, че държим на някого? Необвързаните биха потърсили своята “бройка”, за да не се чувстват сами на “празника”, а обвързаните – Защо спахте цяла година и чак сега се сетихте за човека до себе си?

Взаймоотношенията не са коледна украса, която поставяме на елхата си през декември, а през януари грижливо прибираме. Те са като цвете в саксия. То има нужда от грижи от вода, от топлина и от слънце, за да просъществува.Така е и с връзките. За да се чувстват прекрасно и двамата партньори, трябва да има разбирателство и по-честичко да показват един на друг, че той/тя е значим/а за тях. Понякога една мила дума или една прегръдка кара човека да се радва много повече отколкото скъпия часовник или колието, които си разменят в знак за привързаност един към друг. Ако това е начинат да покажете любовта си, правете го по-често, а не веднъж в годината.

Радвайте се на живота и показвайте повече, че хората около Вас са значими, държите на тях и ги ОБИЧАТЕ!

Related Posts

Leave A Comment

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud