16 Feb

3 признака, че е време да се разделите

Чувствате ли, че от месеци нещата между вас не вървят и никой не прави първата крачка към раздялата? Описали сме няколко признака, които ще Ви убедят, че трябва да вземете тази съдбовна стъпка, макар да и да изглежда трудно.

1. Романтиката се е изпарила

Изчезнала е романтиката между вас.  Сигурно липсва желанието да направите подарък на човека до вас или да се разходите заедно. Все по-рядко се случва да правите жестове един на друг, или по скоро го правите по задължение. Ако ситуацията при Вас е такава, то отношенията Ви са се изчерпали.2. Обзела Ви е скуката

Вече не се забавлявате заедно, оказва се, че на работа сте много по-щастливи, от колкото като сте с “любимия  човек”. До толкова не Ви е забавно заедно, че дори се чувствате тъпо. Това, че предпочитате да излизате поотделно, всеки със своите приятелите е достатъчен фактор, че нещата във връзката Ви не вървят.

3.Вече нямате едни и същи интереси

3 признака, че е време да се разделитеПочти не си говорите. А и за какво ли? До толкова добре се познавате, че Ви се отщява да говорите, а пък и вече няма за какво. Всички теми за изчерпани. В течение на връзката Ви сте се променили и вече Ви интересуват други неща. Ако разговорите Ви се свеждат до злободневното, трябва да се примирите, че този човек не е за Вас.

Тъжно е, когато при даден проблем вече не се обръщате един към друг, а предпочитате семейството и приятелите. В разговорите Ви все по-често се прокрадва Аз-ът, а не “Ние” – символа на връзката. И може би някъде дълбоко в подсъзнанието Ви се прокрадва идеята за раздяла, макар и да не си го признавате.

Колкото и да е тежко, по добре да освободите човека до себе си.

Всеки има нуждата да бъде щастлив!

Затваряйки една врата пред Вас се откриват много възможности, в които можете да се чувствате оценени и щастливи!

 

Related Posts

Leave A Comment

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud