31 Jan

Мъжът, който винаги е на мода

През годините се наблюдават промени в модата, в правителствата, в културата на хората, но има някой неща, които винаги остават на мода. Съществуват мъже, които са склонни да разтопят всяка жена независимо от нейната възраст, религиозна или социална принадлежност.

Мъжът, който винаги е на модаТози мъж е добър събеседник, изслушва внимателно, човека отсреща, дава адекватни отговори и съвети. Точно този мъж би Ви накарал да се чувствате щастливка всеки път, когато се сблъскате с безупречният му стил и завършена визия. Този мъж няма да Ви остави да носите чантите си след шопинг. Ще Ви вземе след работа, ако се стъмни рано навън и вместо да се приберете веднага, той ще Ви заведе на вечеря в ресторанта, който е резервирал, за да Ви изненада.Той ще сбъдне всичките Ви желания в спалнята и ще Ви накара да искате още и още. Той е достатъчно силен, за да Ви хване за ръката, ако паднете психически или физически и ще Ви помогне да се изправите отново.

Повечето от тези неща са заложени в мъжете, но от нас жените се иска да ги отключим и провокираме. Не може да очаквате от мъж, подобно отношение, ако ние самите не показвате такова.

Related Posts

Leave A Comment

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud