Прости правила за хубава фигура

 Всяка жена мечтае да има хубава фигура, независимо от възрастта й. За постигането на това не се изискват тежки тренировки и много усилия, а просто постоянство в това да правим неща, които допринасят да изглеждаме по-добре.

  Ще започнем от съветите за храната. Не е препоръчително да се пропускат основни хранения като закуска, обяд иiли вечеря. Всяко едно пропускане се отразява негативно на метаболизма. Дори и работата Ви да е много динамична и забързана не пропускайте да си набавите храна.

Прости правила за хубава фигураЗакуската спада към основните и най-важните хранения. С нея се зарежда организма и събужда метаболизма за новия ден. Много диетолози препоръчват на хора, които искат да отслабват, просто да закусват.За да поддържате метаболизма буден е добре 3-4 часа след закуската да хапнете плод или ядки.

Обядът също спада към основните хранения. Може да си позволите да ядете каквото пожелаете, стига да не смесвате много видове храни. След обяда препоръчваме да хапнете плод, а вечерята не трябва да бъде по-късно от 20:00 часа.

Ние сме превърженици на разделното хранене, което предлага популярната 90 дневна диета. Може да вземете пример от там как не трябва да се смесват храните.

Водата е от изключително значение за нашия външен вид.

Препоръчително е да се поема по 2 литра на ден. Тя поддържа кожата еластична и е добро оръжие срещу борбата с целулита и стриите.

Сънят не трябва да бъде по-малко от 8 часа на денонощие.

Когато не спим, колкото трябва това веднага се отразява на нашата фигура. Недоспиването води до забавяне на метаболизма.

Физическата активност поддържа фигурата и тонусът.

Ако не желаете да посещавате фитнес зали или други масови спортни мероприятия, може да отделите 30 минути за упражения в домашни условия, докато гледате Вашето любимо предаване или филм. В интернет има голямо разнообразие от клипове с упражнения за дома. Изберете тренировка според това, което искате да направите с тялото си.

Бъдете постоянни в тези правила и ще изглеждате както искате. Това непременно ще повиши Вашето самочувствие и начин на живот.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud