Как да разпознаем един “гъзар”

Замисляли ли сте се някога, колко хора правят всячески опити да са актуални, или вървежни? Забелязвали ли сте колко човека от обкръжението Ви могат да се поставят в графата “гъзар“? Тук ще Ви покажем какво виждат останалите хора. Ако случайно попаднете в някоя от точките, замислете се дали този образ искате да покажете на хората, които живеят в съшия блок, квартал или град. • Как да разпознаем един гъзар1 – Облеклото – То винаги е било важно, особено за “батките”. Много важно че отивам на дискотека по анцуг, нали струва 200 лева. “Адидас” това е вечната марка за този тип хора.
 • 2 – Обувки – Да не забравим, че и обувките – маратонките трябва да са от класа .. “Адидас” as well.
 • 3 – Колите – В много случаи, тези лица говорят какви коли карат, каква скорост са достигнали зад волана, но де факто все ги забелязвате да карат вече поовехналия “Опел” на баща им. Все пак знаете, че скъпите возила, които достигат феноменални скорости струват повече и частите им за поправка се чакат има няма няколко месеца за да пристигнат, пък и после майстора бил на почивка и то .. станало декември.
 • 4 – Тяло – Всеки уважаващ себе си гъзар трябва да ходи на фитнес. Може съвсем нищо да не прави там, но обезателно трябва да се тагне във Facebook, че е бил точно в този фитнес. Трябва да си направи няколко снимки да покаже колко е як и … да по тренира уж малко чакайки някой да напише коментар или да хареса снимките, които е пратил.
 • 5 – Прическа – Е как без нея, тя е ключов фактор – иглички, или казано друго яче онази странна прическа, която изключително много лица от мъжки род харесват. А ако включим и руси кичури това си е като да имаш 1к мана в някоя компютърна игра.
 • 6 – Жените – Един уважаващ себе си гъзар обезателно трябва да има някаква зашеметяваща мацка покрай себе си. В повечето случаи силно изрусена девойка застинала пермаментно в гримасата “кокоши дупе”. Но все пак този младеж е щастлив, защото е постигнал това което иска – да бъде вървежен.
 • 7 – Образование – Ами то и средното си е образование, защо нашия главен герой да се мъчи, пък и май цените на дипломите са паднали, що пък да не си купи някоя, знае ли човек някой ден може да измислят Университет в кафене.
 • 8 – Работа – Той не работи, че това да си гъзар си е работа на пълен работен ден. След двучасовото сутрешното кафе в 10 и обяда, вършенето на полезна работа от типа “трябват ми нови маратонки, с тези ходих вече месец” и вечерята, ами то не останало време за работа. Нали знаете, че именно вечерта се показва най вече “гъзарията”. А пък нали мама и тате работят, защо да се мъчи нашият младеж.
 • 9 – Почивките – Щом става дума за герой наречен гъзар 100% се очаква, че това лице обича да се глези. По странни обстоятелства се оказва на море за два дни и това се оказват най страхотните 2 седмици, в които е живял. Толкова много неща е направил, като да се напие като животно поне 7 пъти, да обиколи поне 12 дискотеки
 • (като се знае че в курорта има две), “помачка” поне 10 госпожици и бог знае какво още. И всичко се повтаря и потретва всеки път когато на масата седне нов приятел – до декември като после всичко се обръща на 180 градуса с най-страхотната почивка по зимните курорти – и пак така до юни.
 • 10 – Приятелите – Тук е задължително, всички които се определят с това название гъзар да си се събират заедно и да одумват “простите и не просветените” хора. Толкова внушително изглежда 4-5 младежа по анцузи, с прическа – “иглички” с кичури много ясно, седнали в що годе скъпарско заведение да гледат гадно останалите хора. Това си е плашещо.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud