За връзките на мъже с „лелички“

Преживяванията на момчетата в детска възраст са от съществено значение за тяхното оформяне като мъж на по-късен етап в живота.  Понякога трудното детство си оставя своя белег. Много мъже израстват несигурни и неуверени, заради трудните моменти, които са имали като по-малки, заради прекаленото силно влияние на майката върху техния живот.  Напредвайки с възрастта много от тях нямат куража да се развиват професионално, да създадат здрави семейства, защото смятат, че не са готови за това и го отлагат с години. Това не означава, че не го искат, но просто не знаят как да го направят. Допълнително ги комплексира това, че техни приятели са успели да постигнат много неща в живота.За връзките на мъже с „лелички“По наши наблюдения мъжете избрали много по-възрастна партньорка са обикновено тези несигурните, за които споменахме малко по-горе в статията. На какво се дължи този избор?

В повечето случаи жената избрала доста по-млад партньор е разочарована от предни връзки и търси емоционално спокойствие в очите на един млад и неопитен мъж. Очакванията на повечето такива жени са различни от тези на красивите и необременените. Те търсят някой, който да им дава спокойствие и интимност, като очакванията за „силен мъж“ и „глава на семейство“ липсват.

Това устройва перфектно несигурния партньор, защото няма да му трябва време и пари, за да се бори да впечатли жената. Ще получава „майчини“ грижи, съвети и сексуални преживявания от по-опитна жена. Няма да се притеснява, че не е постигнал нищо на този етап от живота, няма да очакват от него да издържа семейството, защото знае, че жената до него е преминала през това и може сама да го осигури.Повечето такива връзки не продължават много дълго време, защото мъжете започват да искат деца, да се развиват и тук интересите в двойката се разминават. По възрастната партньорка има деца от предходната връзка и не желае да има повече. А мъжът вече е събрал смелост и опит и поема своя път да търси щастие с по-млада половинка.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud