Нуждата да бъдем щастливи

Всеки един от нас се стреми да постигне своето лично щастие. За жалост то не е еднакво за всички. В забързаното си ежеднение всички бързаме за да постигнем поствените ни цели или да се впишем в дадената обстановка и ако не успеем да постигнем щастието, на което се надяваме поне да го имитираме.За да се почувства човек истински щастлив трябва да опознае себе си, да не се ръководи от “другите хора” и от техните желания или стремежи. Има множество теории и семинари, които обясняват какво и как да се прави. Тук ще ви разкажа, за това което съм изпитала и съм лично за себе си съм открила че работи. Аз подкрепям теорията за Вселената. Много неща ми се изясниха, и да наистина работи.

Поискай и ще ти бъде дадено.

Прави добро и то ще се върне при теб!

Нуждата да бъдем щастливиНаправих едно символично табло във вкъщи. Разделих го на 3. Неща които съм постигнала, неща които искам да подобря и неща които искам да имам. Там написах разни бележчици, някои важни, някои звучащо глупави на пръв поглед. Някои от тях са “Имам добри приятели” – което е така, “Успявам да си плащам задълженията и не съм в тежест на никого” – истина, “Искам да намеря правилния човек за себе си”, “Иска да си купя кола”, “Искам да получавам повече доходи”, и други, написала съм повече от 30 неща. Когато ми беше скучно във вкъщи ги четях.

Имах момент в живота си, в които смятах , че това от което най-много се нуждая и искам е повечето доходи. Бях сама, бях се отчаяла. Оказа се, че това нещо работи. След няколко месеца се увеличиха доходите ми, получавах по голяма заплата (ако не се лъжа за месец два по-късно говорим). Нещата започнаха да се нареждат от самосебе си. Замислих се, че съм сама. Започнах да си мисля за този правилен човек. Какъв е той, чисто визуално запонах да си го представям, че е силен, че е добър, че ме обича, че е най-невероятния човек  който съм срещала.

Телефона ми реши да се откаже от живота и просто спря да работи. Поръчах си някакъв нов и за няколко дни той дойде при мен. Реших докато го разглеждам да изтегля приложение, с което комуникират хората. Знам ли моя човек може и той да ме търси някъде. Всичко там беше някакво пошло. Някакви хора ти пишат с честно казано неприлични предложения. Ядосах се. Не бях сложила профилна снимка там. Снимах пердето в стаята в която спях. Е, след няколко дни ме намери този човек. Не вярвам на хората в интернет, затова гледах да не давам кой знае каква информация когато си пишехме, дори и снимка. След месец разговори си разменихме телефоните и горе долу от тогава сме заедно вече повече от година.

Извода е, че човек трябва да насочи мисловната си енергия и да каже на Вселената какво иска. Ясно и точно. И в точния момент то ще му бъде дадено!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud