14 Dec

Аз съм кифла и не ме е срам

Може би тази фраза я е мислила или дори и изричала голяма част от женското съсловие. Тя не се отнася за всички, но има и такива индивиди. Ще Ви разкажем малко повече за това течение при подрастващите.Аз съм кифла и не ме е срамТолкова е странно, когато видиш снимка на 13 годишно момиче намазало се с толкова много грим, че чак професионалните гримьори работили по сериала “Живите мъртви” (Walking Dead) биха завидели за изкусният талант да се правиш на маймуна. За една уважаваща себе си кифла задължително трява да е супер силно и много китосана. Трябва всяка неравност по лицето да бъде запълнена с максимално много фон дьо тен че да не се забелязва. Или поне да не е видима н поне 10 метра от девойката. Нека се съсредоточим малко повече върху една такава девойка. Моля хората със слаби сърца да не четат по нататък, че нищо чудно да ви е нужен някой Валидол, Валериян, или цяла бутилка алкохол за да можете да заспите.

Лице

То е изключително важно нещо за този модел на поведение. Както казахме малко по горе, фон дьо тена е много важна първа стъпка, която всяка уважаваща себе си кофла трябва да закупи. Като за начало може да е с около 5 нюанса по тъмен, нали ще се ходи на море с мама и тате и … да си личи че е почерняла, няма значение че почивката ще е след 3 месеца.

Очи

Трябва да се използва всяка възможност да покажете най-доброто от себе си, така че мили дами или слагате изкуствените мигли или се мажете обилно с черните спирали. Но! Вечер целият този макиаж трябва да се сваля. Ако сте забравили и все пак миглите Ви не са заллепнали за възглавницата не се притеснявайте да намажете още 3-4 пласта от спиралата, е то нали е било черно още малко и ще стане перфектно. Сенки, задължително пастелни цветове, а пък ако успеете да си направите и панда стайл очи, направо качате левел.

Вежди

Задължително те трябва да са не по дебели от косъм, ако нещо се обърка и откъснете и този косъм, не се притеснявайте вземете молив, по възможност зелен и си нарисувайте нови. Бихте попитали защо зелен ли, ами достатъчно смешно ще изглеждате с нарисуваните вежди поне със зеленото ще накарате хората да Ви се усмихнат истински.

В последно време стана модерно и микроблейдинга (оформяне на вежди), ако не харесвате формата на своите вежди, моля отидете при специалист и нека той/тя да ги направи поне 3 пръста.

Устни

Тук вече става по сложно. Използвайте гланц, червило или каквото Ви попадне стига то да е с цвят бял коректор, бял коректор с капка червено мастило а.к.а. изцъклено розово. Другото важно нещо за което трябва да започнете от по-рано е изражението с утни готови за целувка или казано по-мило – “кокоше дупе” или “duck face”. Много добре трябва да увладеете и двата стила за да се докажете че сте кифла от класа.

Обици

По възможност с пера. Ако не намерите такива в пазарната мрежа, никога не се притеснявайте да отскубнете 2 пера от опашката на семейния Ви папагал. Все пак той е жив и може да си отгледа нови.

Тяло

Тук трябва да се започне с друго важно нещо, което трябва да се изпълнява от една кифла – солариум. Винаги трябва да поддържате тен близък до цвета на узряла мандарина. Ако нещо се обърка и не Ви стигне времето за да отидете до солариума, си купете лосион с авто бронзиращ ефект. По този начин оранжевото Ви е в кърпа вързано.

Ето и няколко избрани индивиди ….

 

Related Posts

Leave A Comment

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud